2012-03-21 16:34:07• hírek • Póti Orsolya

A szakrendelések időpontjáról tájékoztatott a Közegészségügyi Igazgatóság

Március elején vette kezdetét a szatmári Régi Poliklinika rehabilitálása. A Szatmár Megyei Tanács és az Egészségügyi Minisztérium közös finanszírozása révén, mintegy 4,6 millió lejből újul meg teljesen a járóbeteg-rendelő. A munkálatok idejére az épületben működő rendelőknek el kellett költözniük.

A szakrendelők négy különböző egészségügyi intézményben - a Szatmár Megyei Közegészségügyi Igazgatóságnál, a 16-os lakónegyed mentálhigiénés központjában, a Szatmár Megyei Kórházban és a Régi Kórházban - kaptak helyet.

A Szatmár Megyei Közegészségügyi Igazgatóság székhelyére, az Avram Iancu utca 16. szám alá költözött a belgyógyászati (dr. Veronica Hobian), az endokrinológiai (dr. Király Mária), a kardiológiai (dr. Vida Ágnes) és az urológiai (dr. Rusu Cristian és dr. Feciche Bogdan) szakrendelés.

Ezek rendelési időpontjáról tájékoztatott március 21-én a megyei közegészségügyi igazgatóság, mely szerint a belgyógyászati rendelő (8-as kabinet) hétköznaponként 7.30 és 14.30 között fogadja a pácienseket, az endokrinológia rendelő, ( 7-es kabinet) 7.00-14.00 óra között van nyitva, a kardiológiai szakrendelés (9-es kabinet) 7.00-14.00 óra között látogatható, az urológiai szakrendelés (11-es kabinet) pedig 9.00-15.00 óra között.

Két családorvosi rendelő is itt kapott helyet: Dr. Burticel Liliana a 11-es kabinetben, míg Dr. Cimpeanu Felicia a 16-os rendelőben 9.00-15.00 óra között fogadja pácienseit.

A 16-os lakónegyed mentálhigiénés központjában kap helyet a neuropszichiátria (dr. Vladut Monica) és a törvényszéki orvosi szakrendelés. A pszichológiai szakrendelő (Veres Mária), a bőrgyógyászat (dr. Nichita Marcel és dr. Vörös Gabriella), az allergológia (dr. Tallián Katalin), a pszichiátria (dr. Durla Anca), a sportorvosi rendelő (dr. Vincze Katalin) és a gyermekgyógyászat (dr. Ciobanu Adrian és dr. Osváth Bernadette) a megyei kórházhoz tartozó Régi Kórházban fejti ki a tevékenységét.

A Szatmár Megyei Kórházba költözik a balneofizioterápiai (dr. Andreica Edith, dr. Barabási Carmen és dr. Matiz Carmen), a szemészeti (dr. Ster Olimpia), az onkológiai (dr. Szentesi Zsuzsanna), a sebészeti (dr. Chereji Sabin) és a nőgyógyászati szakrendelés.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: