2009-11-26 13:13:52• hírek • Gozner Gertrud

Megmentette az életét

Koponyasérülésekkel ápolnak egy szatmári férfit a Máramaros Megyei Sürgősségi Kórházban, miután öngyilkosságot kísérelt meg a munkahelyén.

A férfi az egyik megyeközponti cég alkalmazottjaként dolgozott, amikor is egy kötéllel felakasztotta magát a vállalkozás egyik csarnokában. Ekkor járt arra a cég női gondnoka, aki látva a férfi szándékát a segítségére siettet és levágta a kötélről.

Az öngyilkos-jelölt leesett a földre és beverte a fejét a csarnok betonpadlójába. Kihívták a helyszínre a mentőket, akik fejsérülései miatt az áldozatot beszállították a megyei kórházba. Mivel a férfi koponyasérülése súlyosnak bizonyult, hamarosan átszállították a nagybányai kórház idegsebészetére.

2009-ben megnőtt az öngyilkossági esetek száma a megyében. A tavalyi év hasonló periódusához képest tíz személlyel többen vetettek véget az életüknek, a férfiak körében különösen nagy, 75 százalékos a sikeres öngyilkossági kísérletek száma.

Hétfőn találták meg a Szamosban a Decebal híd lábánál annak a fiatalembernek a holttestet, aki Halottak Napján lett öngyilkos a Vashídon. November közepén pedig a kökényesdi állomás szolgálatban levő forgalmistája lépett máig tisztázatlan okok miatt az egyik vonatjárat mozdonya elé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: