2008-12-22 17:36:36• hírek • Szatmar.ro

Érdeklődnek a Honda iránt

Egyre több név szerepel azon a listán, akik, állítólag, megvennék a Honda csapatát.

Miután néhány héttel korábban a japán Honda autógyár bejelentette, hogy a gazdasági válság miatt kiszáll a Forma1-ből és kevés pénzért hajlandó megválni az istállótól, egyre több az állítólagos érdeklődő.

 

Az egyik első név, aki felmerült, az David Richards, a Benetton és a BAR-Honda korábbi csapatfőnöke, akit azonban, a hírek szerint, nem szívesen látnának a munkatársak az istálló élén, mivel az ő nevével fémjelzett Aston Martin nemrég kormánytámogatást kért és ezért kételyeik vannak afelől, hogyan tudná fedezni a költségeket.

Egy másik érdeklődő Vijay Mallya, a Force India tulajdonosa, ám ő sem örvend komolyabb népszerűségnek, mivel attól tartanak, hogy amolyan fiókcsapatot csinálna a Hondából.

A görög Achilles Kallakis mellett, akinek a neve szintén felmerült, mint érdeklődő, a lista a napokban tovább bővült, méghozzá a világ második leggazdagabb emberével, a mexikói Carlos Slimmel, aki a napokban meg is látogatta a Brackleyben található gyárat. Az ő érkezésének vélhetően Bruno Senna örülne a leginkább, mivel a mexikói egyik vállalata a egyben a brazil pilóta egyik legfontosabb támogatója.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: