2018. november. 20., kedd
Névnap:
2017-12-07 22:41:06• hírek • Blikk.hu

Megmaradtak Gáspár Győző bútorai: egyetlen ember se ment el az árverésre

Bár elmaradt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által meghirdetett árverés Gáspár Győzőék otthonában, a NAV emberei megjelentek a showman háza előtt tegnap reggel.

Mint azt korábban megírtuk, Győzikét még áprilisban perbe fogták 40 milliós adócsalás bűntette miatt, több családi értéktárgyat, valamint készpénzt is lefoglaltak. Az adóhátralék fejében több ingóságát is árverésre jegyezték elő, melynek időpontja december 7-e lett volna. Azonban a Kúria hatályon kívül helyezte az első fokon eljáró bírósági ítéletet, és új eljárás lefolytatására kötelezte a hatóságot, így a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fellebbviteli Igazgatóságának le kell állítania a Győzikével szemben indított közigazgatási eljárást.
 

Mivel lemondani már nem tudták az árverést, a NAV emberei a helyszínre mentek, a ház előtt akarták tájékoztatni az esetlegesen felbukkanó érdeklődőket arról, hogy az aukció elmarad. Hiába azonban, licitálók nem jelentek meg.
 

– Annyira szeretnek a rajongók, hogy nem jöttek ki az árverése, hogy ne vigyék el a bútorainkat. Sok levelet és hívást kaptam, hogy mennyire szeretnek, mellettem állnak. A NAV csak kínjában jött ki, de most hasra estek, mert egyetlen ember se jött el az árverésre. Bezzeg a 150 ezer forintot, amit megítélt nekem a Kúria, azt nem hozták magukkal, pedig már meg is van a pénz helye, egy alapítványnak adom, amely a rákos gyerekek gyógyulását segíti – mondta lapunknak Győzike.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: