2019-10-31 11:32:52• hírek • Bajnai Botond

Meglett a gazdátlan ló tulajdonosa

Kiderült melyik településről szökött el az, a tegnap gazdátlanul sétáló ló, melyet Szatmárnémeti városközpontjában többen is láttak.

 

Sokak arcára mosolyt csalt, másoknak meghökkenést szerdán annak a gazdátlan lónak a látványa, amely dél körül végig ügetett a Batizi úton, majd egészen a városközponthoz közeli Nagyboldogasszony Ortodox Katedrálisig sétált, ahol egy járókelő egy oszlophoz kötötte, míg a csendőrök kiérnek.


Mint kiderült a ló egy szatmárudvari gazdaságból szökött meg, gazdája szerint megijedt valamitől, és elnyargalt otthonról.
 

A csaknem 10 kilométeres távon főként az úttesten közlekedett az állat, gazdája annak örül, hogy nem okozott közlekedési balesetet, vagy bármilyen fennakadást.
 

Az állat az éjszakát az Erdőd községhez tartozó Sóspusztán töltötte, a köztudottan állatbarát Răzvan Țiplea csendőrőrmester farmján.
 

Csütörtökön viszont megjelent az állat gazdája is, a csendőrségen felmutatta az ló adás-vételi szerződését, majd miután a csendőrök megdorgálták, hogy legközelebb vigyázzon jobban a jószágra, visszakapta az elszökött lovat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: