2017-04-04 07:27:31• hírek • Blikk.hu

Meglepte kirúgása Muri Enikőt

Különleges, régóta vágyott élményekre számít a TV2 új utazós realityjében, az Ázsia Expresszben.

Az énekesnőnek szüksége is van ezekre, hiszen hatalmas áldozatot hozott a műsorért. Mint ahogy arról a Blikk beszámolt: az egyik munkahelye, a Budapesti Operettszínház amiatt vált meg tőle, mert igent mondott erre a kihívásra. Igaz, Enikő nem számított arra, hogy döntésének ilyen súlyos következménye lesz, nem haragszik, úgy érzi, ez a lépés valami újnak a kezdete.

– 2013 januárjában kezdtem próbálni a Ghostot az Operettben, az volt az első szerepem. A mesterem, Kerényi Miklós Gábor, Kero nagyon sokat tanított a színészetről. A mai napig hasznosítom a tanácsait, és nagyon hálás vagyok az összes kollégámnak és az összes igazgatómnak mindenért. Köszönettel tartozom, igaz, nem számítottam erre – reagált röviden a cikkünkre Enikő, aki azonban az Ázsia Expresszről szívesen mesélt.

– Sokan ismerik az Ízek, imák, szerelmek című filmet, amely egy nőről szól, akinek gyökeres változásra van szüksége az életében, és ezért gondol egy nagyot, és nekivág a világnak. Valahol én is ezt érzem most, hogy alig három hét múlva betöltöm a 27. életévemet.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: