2013-12-13 09:32:54• hírek • Szatmár.ro

Karácsonyi ajándék az Identitas Alapítványnak

Magyarországról érkezett ajándék a civil szervezetnek: egy korszerű fénymásoló és nyomtató.

A történelmi Szatmár megyék közötti civil összefogás konkrét eredménye egy modern, korszerű elvárásoknak megfelelő fénymásoló és nyomtató, amelyet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Civil Információs Centrum - Kelet - Magyarországi Fiatalokért Alapítvány képviseletében Kiss András adott át ma Szőcs Péternek, az Identitas Alapítvány vezetőjének.

A két megye között bár már átjárhatóbb a határ, azért mégis csak létezik, de mind az önkormányzatok, mind a kereskedelem, mind pedig a civilek erősen törekszenek arra, hogy ez kevéssé legyen észrevehető, s az emberi kapcsolatok palettája szélesedhessen és színesedhessen.

Az átadásnál jelen volt Hídvéghi Balázs, Fideszes országgyűlési képviselő, a magyar kormány nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkára, Szűcs Zoltán, konzul, Pataki Csaba RMDSZ-es szenátor, valamint Erdei D. István képviselő a politikum részéről.

A civil szférát többségében azok képviselték, akik már pályáztak együtt az anyaországi civil szervezetekkel, s a nemrégiben lejárt pályázati időszakban is folyatták az együttműködést közösen beadott projektek lévén. Az Identitas Alapítvány körül így most már a technikai feltételei is megvannak annak, hogy kialakulhasson egy igazi civil mag Szatmár megyében.

Fénymásolót és nyomtatót kapott az Identitas Alapítvány

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: