2014-02-17 15:44:14• hírek • Szatmár.ro

Meglepte a piskolti óvodásokat a Maurer Alapítvány

A szatmárnémeti székhelyű Maurer Alapítvány tanszereket, édességet, fogkefét és fogkrémet vitt ajándékba.

A szatmárnémeti Maurer Alapítvány nemrégiben Piskoltra látogatott el, ahol egy jótékonysági akció keretében a helyi óvodát keresték fel. Ajándékként tanszereket, édességet és fogápolási cikkeket vittek a piskolti óvodásoknak, mintegy száz gyermeknek. Mondanunk sem kell, hogy a gyerekek nagy örömmel fogadták a meglepetést.

Az eseményen jelen volt Cristian Sasu alprefektus is, ahol szó esett egy jövőbeni partnerségi szerződés megkötéséről is a Piskolti Fejlesztési Egyesület, a helyi önkormányzat, az iskola és óvoda, valamint a Maurer Alapítvány között. A jelenlegi támogatás értéke 3 ezer lej volt, de ha a partnerség létrejön, akkor további és folyamatos támogatást helyezett kilátásba a civil szervezet vezetősége.

A Maurer Alapítványt egyébként 1997-ben alapította Maurer Róbert szatmárnémeti vállalkozó. A szervezet céljai között szerepel a szívbetegek védelmezése és segítése, a mozgássérültek, árvák, szegények és öregek támogatása, valamint árvaházak, idősotthonok és kórházak működésének segítése.

Az elmúlt időszakban a Maurer Alapítvány munkatársai Érkávásra vittek ruhaneműből, játékokból és édességből álló csomagot, karácsonykor pedig a pettyéni óvodásokat lepték meg.

Ajándékot vitt Piskoltra a Maurer Alapítvány

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: