2018-04-02 04:52:36• hírek • Blikk.hu

Meglepő hobbijáról mesélt a színésznő

Amikor Lovas Rozi éppen nem szerepet játszik, a billentyűket püföli zenekarában, a BEKVART-ban. A mi kis falunk sorozat Erikája ugyanis 7 éve aktív tagja a „csajozós rockzenekarnak”, és rendszeres szereplői a pesti éjszakának is. A tévéképernyőn és a színházban is bizonyító Lovas őszintén mesélt a színészet melletti másik szerelméről.

– Még a kaposvári egyetemi éveink alatt alapítottuk a Bánfalvi Eszter Kvartettet, és azóta is nagyon lelkesen játszunk a közönségnek. Nem mondanám, hogy ez egy hobbizenekar, mert mindannyian nagy figyelmet szentelünk a próbákra és a koncertekre. Másrészt viszont borzasztó nehéz összehozni a közös zenélést, hiszen 8 embert beterelni egy próbaterembe úgy, hogy a zenekar mellett mindenkinek másik foglalkozása is van, nem könnyű, de alkalmazkodunk egymáshoz – mosolygott a színésznő, aki a bandában egy ideje egyedüli nőkét gondoskodik arról, hogy egyetlen hang se menjen félre a billentyűkön. Az évek alatt már hozzászokott a férfitársasághoz, és bevallotta: egyáltalán nem okoz számára gondot, ha olykor neki kell rendet tenni a zenekarban. Soha nem érzi hátránynak, hogy ő az egyedüli hölgy a BEKVART nevű bandában.


Világéletemben mindig is sok fiú barátom volt, nagyon jól megértettük egymást. Jó ideje én vagyok az egyedüli lány a zenekarban, de ez soha nem okozott problémát. Nagyon jól bánnak velem a srácok, rengeteget nevetünk, nőként maximális tiszteletet és segítséget kapok tőlük! Persze néha meggyűlik a bajom a hét fiúval, de mindent meg szoktunk oldani – mondta Rozi a Vasárnapi Blikknek.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: