2017-06-15 06:50:10• hírek • MTI

Meglepő fordulat: újra húsevő lett Szabó Zsófi

Szabó Zsófi újra eszik húst. A színésznő közel három éve döntött úgy, hogy vegetáriánus életmódra vált, néhány hónapja azonban újra kellett gondolnia étrendjét, amelyben közrejátszott szénhidrátanyagcsere-zavara.

– Egy ideje újra eszem húst. A szénhidrátanyagcsere-zavar miatt sok mindent nem ehetek meg, például a panírozott ételeket, így az egyik kedvencemnek, a rántott sajtnak búcsút kellett intenem – mondta szomorúan Szabó Zsófi. Emiatt jelentősen leszűkült azoknak az ételeknek a listája, amelyek közül vegetáriánusként válogathatott.

– Helytelenül táplálkoztam. Állandóan úton vagyok, a benzinkutak pedig nem sok jóval kecsegtetnek egy vega számára. Hétköznap forgatok a Story Extrával, rengeteg időt töltök ingázással Nyíregyháza és Budapest között, plusz építkezünk is. A legtöbbször éttermekben eszem, nincs lehetőségem arra, hogy készítsek magamnak valamit – magyarázta Zsófi, aki korábban imádta a húst, ám egyik pillanatról a másikra megundorodott tőle. Ezt akkori rossz lelki állapotának tudja be. Amíg vegetáriánusként élt, a húst legtöbbször szénhidráttal helyettesítette, de amióta betegsége miatt diétán van, sokat fogyott. Már itt a bikiniszezon, ezért néhány hete a sportolásba is belehúzott, amit anyukájának, Pálmának köszönhet.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: