2015-09-21 14:49:24• hírek • (x)

Meglepetésekkel vár a Poiana Codrului étterem

Elérkezett a nagy nap? Megházasodsz, keresztelőt vagy születésnapot ünnepeltek? Van egy jó ajánlatunk!

Mindig öröm, boldogság, amikor ünneplésre van ok! Az ünnepi rendezvényhez pedig egy igazán elegáns, tágas és kellemes terem dukál! A Poiana Codrului étterem két rendezvényteremmel, kitűnő konyhával, nagy tapasztalattal rendelkező felszolgáló személyzettel és számos meglepetéssel várja az ünneplőket.

Az étterem 200 személy befogadására alkalmas nagyterme az elmúlt években már számtalan lakodalomnak és állófogadásnak volt a színhelye. Ha most készülsz pároddal életed nagy napjára, akkor már most keresd fel a Poiana Codrului éttermet, hiszen az ifjú párok ajándékot is kapnak: az étterem állja a teremdíszítést, a pezsgőt, amellyel a vendégeket fogadják és a kávét is!

Az étterem kisebb terme ötven személyes konferenciák, fogadások és kisebb keresztelők megszervezésére is ideális.

Érdeklődj mielőbb az idei és jövő évi rendezvény-időpontok kapcsán, hogy a család legszebb ünnepeit egy igazán kellemes környezetben, közel a városközponthoz, finom falatokkal tehesd felejthetetlenné!

Térj be a Lalelei sugárúton a 3-5 szám alatt található étetrembe minden munkanap 8 és 20 óra között, vagy bővebb tájékoztatásért hívd a 0725-808-000-ás telefonszámot!

Poiana Codrului étterem

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: