2019-09-05 05:08:39• hírek • közlemény

Megküzdöttek egymással a papok

Bronzérmet ért a Szatmári Római Katolikus Egyházmegye papjainak játéka a katolikus egyházmegyék országos szintű labdarúgó bajnokságán.

Izgalmas meccsek helyszíne volt szeptember 3-án és 4-én a szatmárnémeti Both Katalin Sportterem, ott szervezték ugyanis a Calix Sacerdotum című labdarúgó bajnokságot. Nyolc romániai katolikus egyházmegye küldött papokból álló csapatot a megmérettetésre, amelyen kedden a selejtezőket, szerdán az elődöntőket, illetve a döntőt játszották. A „Clubul Sportiv Român” égisze alatt lebonyolított bajnokság során a papok megmutatták, értenek a labdához is, és feszültség, vita nélkül tudnak cselekkel, helyzetekkel, gólokkal, izgalommal teli mecset játszani.


A küzdelmek eredménye alapján a Szatmári Római Katolikus Egyházmegye csapata a bronz, a Gyulafehérvári Római Katolikus Főegyházmegye csapata az ezüst, míg a Jászvásári Római Katolikus Egyházmegye csapata az aranyérmet szerezte meg. Az első helyen végzett csapat képviselheti majd az ország katolikus egyházmegyéit a jövő februári európai bajnokságon, amelyet Prágában rendeznek. 

 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: