2011-12-12 14:21:04• hírek • Szatmár.ro

A kézilabdázó fiúk számára véget ért az idei év

Véget értek az idei évre a Nemzeti Liga mérkőzései a kézilabdázók számra.

Az őszi szezonból ugyan még két forduló van hátra, az idei évre véget értek a férfi kézilabda élvonalában játszó csapatok küzdelmei. Az év két vasárnap este megtartott meccsel ért véget, ezek érdekessége, hogy mindkettő döntetlennel zárult. Sőt, még érdekesebb, hogy az eddig az összes meccsét elvesztő Steauának sikerült összehoznia egy döntetlent, ráadásul idegenben. A Tordai Potaisa otthonában ugyanis 23-23 lett az eredmény, a másik vasárnap esti összecsapáson pedig Tg. Jiu-ban 32-32 lett az eredmény - a vendég a Székelyudvarhely volt.

A szatmáriak a folytatást a tabella 10. helyéről várják, a Suceava ellen egyetlen góllal elvesztett meccs két hely rontást jelent a táblázatban.

"Nagy kár volt ezért a meccsért, de azért nem kell katasztrófaként felfogni, hiszen egy európai kupában szereplő csapattól kaptunk ki. Ugyanakkor a forduló többi eredményei, Ploieşti és a Kolozsvár hazai vereségei nekünk kedveztek, a két pont előnyünk megmaradt velük szemben, a tavaszi szezonban pedig több meccset is játszunk itthon" – nyilatkozta Fógel László.

Elmondása szerint a fiúk számára nem lesz túl hosszú a pihenő és, hiszen január 3-án már összegyűlnek, január 14-15-én pedig egy hagyományos miskolci tornán  vesznek részt. A bajnokságban legközelebb 22-én Bákóban lépnek pályára a fiúk, 29-én pedig hazai pályán játszanak Temesvár ellen.

Egyetlen góllal vesztette el legutóbbi meccsét a VSK

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: