2012-01-29 17:58:44• hírek • Szatmár.ro

Megküzdöttek a fiúk a két pontért

A VSK kézilabdázói az utolsó pillanatig küzdöttek a két pontért, végül egygólos győzelmet arattak.

Az első pillanattól az utolsóig izgalmas meccset játszott szombaton a VSK férfi kézilabdacsapata. Nem voltak nagy pontbeli különbségek, folyamatosan pörgött a játék, s az utolsó másodpercekben alakult ki a kedvező végeredmény. Az őszi idény zárómérkőzésén az ellenfél a Temesvári Poli volt, s beteljesültek a jóslatok: egy nagyon izgalmas meccset játszott a két alakulat. A szatmáriak ráadásul nem voltak erejük teljében, Surducan és Mateias is egészségügyi gondok miatt nem játszhatott, az ellenfélnél pedig válogatott játékosok is pályára léptek. 

A meccs az ellenfélnek indult jobban, a szatmáriak csak 6-5-nél tudták átvenni a vezetést, de az ellenfél az első félidő 20. percében fordított, de a játékrész egygólos hazai vezetéssel zárult. Ebben nagy szerepe volt Libertnek, aki 30 perc alatt hétszer is betalált a temesváriak kapujába.

A második félidő elején azonban nagyon belelendültek a temesváriak, negyed óra elteltével az ellenfél három góllal is vezetett (20-23). A szatmáriaknak sikerült az egyenlítés, öt perccel a lefújás előtt pedig 26-26 volt az állás. Bő egy perccel a vége előtt 28-26-ra vezetett a VSK, de a Bega-partiak nem adták meg magukat: felzárkóztak egy gólra, aztán pedig egy eladott labdát szereztek meg, rá is dobták, de Vass lábbal bravúrosan védte a lövést.

Nemzeti Liga, 13. forduló: Szatmárnémeti VSK-Temesvári Poli 28-27 (15-14). A szatmári gólszerzők: Libert 8, Oláh 6 (2x7), Dinescu 6, Galan 4, Prskalo 3 (1x7), Sas 1.

További eredmények: Ploiesti-i CSM-Bákói Stiinţa 12-25, Kolozsvári U Transilvania-Calarasi-i Dinamo 26-26, Tg. Jiu-i Pandurii-Suceavai Bucovina 26-28, Steaua-Krassó-Szörényi HC 28-34.

A VSK egy ponttal verte meg a Temesvári Poli-t

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: