2015-10-25 11:08:35• hírek • Kocsis Zoltán

Megközelíti a kilencszázat a betöltetlen munkahelyek száma

Megközelíti a kilencszázat a betöltetlen munkahelyek száma Szatmár megyében - a szokatlanul magas szám mellett az is ritkaságszámba megy, hogy a megye mind a négy nagyobb városában vannak szabad munkahelyek.

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség eheti adatai szerint jelenleg 883 munkavállalót alkalmaznának a megye cégei - 28 betöltéséhez van szükség felsőfokú végzettségre.

A legtöbb munkahely ezúttal is természetesen Szatmárnémetiben van, szám szerint 826. Ebből közel kétszáz a textiliparban, de nagy számban keresnek sofőröket (39), utászokat (30), eladási ügynököt, idősgondozót, pénztárost (egyaránt 20), biztosítási és biztonsági ügynököt, mészárost, vízszerelőt, lakatost, autószerelőt, eladót, hegesztőt - és a listát még hosszan lehetne sorolni.

Nagykárolyban 34 munkahely vár betöltésre: keresnek tíz péket és ugyanannyi textilipari munkást, öt eladási ügynököt, három biztonsági ügynököt, két villanyszerelőt és egy-egy autószerelőt, autó-villanyszerelőt, mérnököt és bolti eladót. Tasnádon tíz utász mellett egy asztalost és egy árumozgatót, Avasfelsőfaluban pedig kilenc textilipari munkást és egy-egy kutatómérnököt és gazdasági szakembert alkalmaznának.

További információkért a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti székhelyén, a Ion Ghica utca 6. szám alatt lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: