2009-02-27 13:20:26• hírek • Parajdi Andrea

Megkoronázzuk a legszebb olvasónkat

Egy szépségversennyel indítottuk a 2009-es évet, a legszebb olvasónk felkutatásának céljából. A nyertesként kikerült Rozsi Orsolya szombaton veheti át a neki járó díjakat.

Januárban zajlott a Szatmár.ro legszebb olvasója című szépségversenyünk, amelyre 37 csinos hölgy küldte be jelentkezését. A verseny sikerét bizonyítja, hogy a lányokra több mint 1500 szavazat érkezett, amelyből 256 voksot Rozsi Orsolya Karolina szerzett meg, így ő nyerte el a Szatmár.ro legszebb olvasója titulust.

Mivel a verseny győztese Kolozsváron végzi tanulmányait, megkoronázására csak most sikerült megfelelő időpontot találni. Rozsi Orsolya egy 200 RON értékű ajándékutalványt vehet át az Aphrodité szépségszalon jóvoltából, valamint egy női kabátot is nyer a Blody Collection felajánlásával.

Február 28-án, szombaton este 20 órától mindenkit szeretettel várunk a díjátadóra, az új berendezéssel ellátott Downtown Pubban, ahol a verseny második helyezettje Nagy Hajnalka, és a szintén dobogós Res Brigitta is jelen lesznek. A díjátadót követően egy fergeteges retro party várja a bulizni vágyó fiatalokat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: