2020-06-10 07:52:09• hírek • Blikk.hu

Megkönnyebbült a Mintaapák stábja: nem volt egyszerű a forgatás a távozó színészekkel

Sokkolta a nézőket, hogy egy hónapon belül négy főszereplő, Fenyő Iván (40), Szabó Kimmel Tamás (35), Klem Viktor (33) és Kovács Patrícia (42) is elhagyta a Mintaapák című sorozatot. A híreket komoly balhé követte, a TV2 szerint többükkel emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgoznak tovább, amely állítást a színészek felháborítónak találták és visszautasították.

Ám úgy tűnik, valóban akadtak nehézségek a Mintaapák hét hónapos forgatása közben. Információink szerint a távozó színészekkel nem mindig jöttek ki a stábtagok, panaszkodtak is rájuk gyakran. Sokszor vetették azt a szemükre, hogy sztárallűrjeik vannak, vagy éppen megengedhetetlen hangon beszélnek a munkatársaikkal. A nevük elhallgatását kérő stábtagok egyöntetűen jelentették ki: megkönnyebbültek, hogy a július eleji forgatás már új főszereplőkkel kezdődik el, az első évad elkészítése ugyanis többük szerint igazi megpróbáltatás volt.


– Sajnos, gyakran nagyon rossz volt a légkör, nehéz volt a közös munka. Többen voltak olyanok, akik nem sokkal a forgatás kezdete után már úgy érezték, némelyikükkel nagyon keserves együtt dolgozni. Nehéz volt megfelelni az elvárásaiknak, és volt olyan köztük, aki ezt gyakorta fel is emlegette. Igazi megpróbáltatássá tették a mindennapokat – kezdett bele az egyik stábtag a sérelmeik sorolásába.
 

A bennfentes szerint többen inkább feladták a munkát, mert nem viselték el, hogy együtt kellett dolgozniuk ezekkel a főszereplőkkel.

– Sokan inkább elmentek maguktól, nem akarták tovább folytatni a munkát – árulta el egy másik.
 

A sorozatból kiugrott színészek közül csak egyiküket sikerült elérnünk: Szabó Kimmel Tamás a menedzsmentjén keresztül reagált lapunk kérdéseire.

– Mindenben tartjuk magunkat a szerződésünkhöz, semmiféle információra nem szeretnénk és nem is tudunk reagálni – tudtuk meg Szabó Kimmel Tamás menedzsmentjétől.
 

Kovács Patrícia egy nappal korábban közösségi oldalán reagált a történtekre. Azt írta: „A mai nap történései csak azt bizonyították, jól döntöttem. Nagyon köszönöm a sok figyelmes és kedves hozzászólást és üzenetet”. Klem Viktor ugyancsak a Facebookon köszönt el a sorozat nézőitől és a rajongóktól. A készítők a produkcióból kiszállt színészeket másokkal pótolják majd, a sorozatban viszont maradnak a karakterek, csak az őket alakítók változnak.
 

Reagált a csatorna is

Megkerestük a TV2 sajtóosztályát is, ahonnan a következő választ kaptuk. „A TV2 a család televíziója, elsődleges számunka nézőink elégedettsége. A Mintaapák produkciónk kapcsán is próbáltunk a lehetőségeinkhez képest mindent megtenni azért, hogy a legtovább egyben tartsuk a színészcsapatot. Nyitottak voltunk a kompromisszumra, ami a távozó színészekről sajnos nem volt elmondható. Azonban eljött az a pont, amikor Klem Viktorral és Szabó Kimmel Tamással a hozzáállásuk miatt nem folytathattuk tovább a közös munkát. Talán a színészek azt gondolhatják, revansot vettek a csatornán, ám valójában több százezer nézőt hagytak cserben.”


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: