2018-05-09 13:20:28• hírek • Bede Emőke

Megkezdték a rendezvénytér új burkolatának lerakását

Április közepén felszedték a Corneliu Coposu sétányon található rendezvénytér régi burkolatát, a napokban pedig megkezdték az új burkolat lefektetését. 

Április 16-án végre valóban beindult a munka, a tér burkolatát sikerült néhány nap alatt felszedni. Mint akkor a helyszínen megtudtuk a kivitelezőtől, ezt egy alapos állapotfelmérés követi, melynek célja, hogy kiderítsék, miként lehet a leghatékonyabban elvégezni a felújítást. Idő közben kitakarították a burkolat alatt felgyűlt szemetet: a deszkák alatt flakonok, zacskók és egyéb hulladékok rejtőztek.
 

Kedden pedig eldördült a startpisztoly, a kivitelező megkezdte a WPC-burkolat lehelyezését. A WPC-fedőanyagról azt érdemes tudni, hogy a megmunkálási folyamatoknak köszönhetően rendkívül ellenálló, nem igényel utólagos olajozást, valamint a gomba és a penész sem jelent rá veszélyt. Kereskényi Gábor polgármester korábban a Szatmár.ro kérdésére elmondta, ha a felújítés a tervek szerint alakul, akkor már az idei városnapokon  (május 25-27.) használatba vehetik a rendezvényteret. 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: