2010-07-23 16:27:05• hírek • Szatmár.ro

Megkezdődtek a leosztások

Pénteken délelőtt rendezték meg Romániában a pedagógusok idei első leosztását a meghirdetett helyekre.

A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség a 2010/2011-es tanévre 36 címzetes tanári katedrát, valamint 642 helyettesítői tanári állást hirdetett meg. Pénteken délelőtt a szatmárnémeti Doamna Stanca Főgimnáziumban lévő vizsgaközpontban a testneveléstanárok, a zenét, az informatikát, a fizikát oktatók és a pszichopedagógiai tanácsadók, fél tíztől pedig a román nyelv- és irodalom, a magyar nyelv- és irodalom, a francia és az angol nyelvtanárok kihelyezését rendezték meg. Ezen a leosztáson csak azok vehettek részt, akik 7-esnél nagyobb jegyet kaptak vizsgadolgozatukra.

Azok, akik nem érték el a hetes osztályzatot, de megszerezték az átmenő ötös jegyet, csütörtökön július 29-én jelentkezhetnek a főgimnáziumban.

A Constantin Brancusi Faipari Iskolacsoportban lévő vizsgaközpontban hétfőn, július 26-án az áthelyezésüket kérő pedagógusok jelentkezését várják. Szerdán, július 28-án az idén ötösön felüli eredményt elértek, és a 2008-2009-es versenyvizsgán hetesen felüli jegyet szerzettek leosztását rendezik meg.

Azoknak a tanároknak és tanítóknak, akik az első vizsga során ötösnél kisebb jegyet kaptak, újból kell majd vizsgázniuk.


Megkezdték a tanárok leosztását
Megkezdték a tanárok leosztását


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: