2011-06-17 15:39:08• hírek • Szatmár.ro

Megkezdődött az urológiai konferencia

Ismét Szatmárnémetire szegeződik a szakorvosok figyelme: pénteken reggel kezdődtek meg a Szatmári Urológiai Napok.

Dr. Cristian Rusu urológus, a Szatmár Megyei Kórház orvosigazgatója és dr. Bogdan Feciche szervezésében pénteken és szombaton zajlanak a megyeközpontban a Szatmári Urológiai Napok.

A konferenciának a Dinu Lipatti Filharmónia terme ad otthont, itt négy szekcióban zajlanak június 17-18-án az előadások.
A hivatalos megnyitóra is a filharmóniában került sor pénteken reggel, amelyen a köszöntőket követően a szervezők rövid bemutatót tartottak a Szatmár Megyei Kórház urológiai osztályáról.

„A kórházban felkészült szakemberek dolgoznak, de a felszereltség is megfelelő különböző, bonyolultabb vizsgálatok és beavatkozások elvégzéséhez. Az elmúlt évek folyamán ugyanakkor sok szakmai szolgáltatással is bővült a paletta" - magyarázta Dr. Cristian Rusu.
A konferenciára egyébként neves romániai és határon túli szakemberek érkeztek. A két nap folyamán közel negyven szakmai előadást tartanak az elismert urológusok.

Az eseménnyel azonban a szakorvosi tanácskozáson kívül egy másik céljuk is van a szervezőknek, a szatmáriak figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy ne halogassák az egészségügyi problémákkal való orvoshoz fordulást.


Számos "hivatalosság" is tiszteletét tette a konferencián
Számos "hivatalosság" is tiszteletét tette a konferencián


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: