2016-03-25 13:16:20• hírek • (x)

Megkezdődött az aláírásgyűjtés

Jó ütemben gyűlnek a támogatói aláírások az RMDSZ jelöltjeire szerte a megyében.

Az RMDSZ helyi szervezetei március 22-én hozzákezdtek a helyhatósági választásokon induláshoz szükséges támogatói aláírások begyűjtéséhez. A június 5-i választásokon való induláshoz mind a polgármesterjelölt, mind a helyi tanácsosi lista mind pedig a megyei tanácsosi lista esetében szükséges egy bizonyos számú támogatói aláírás begyűjtése. Ehhez kéri az RMDSZ a következő hetekben a Szatmár megyei lakosok támogatását.

„Az RMDSZ az egyetlen olyan politikai alakulat jelenleg a megyében, amely főbb jelöltjeit, illetve megyei tanácsosjelöltjeit is nevesítette már. Fontosnak tartottuk, hogy úgy kérjük a megye lakosainak bizalmát és támogatását, hogy elmondhassuk nekik kik a jelöltjeink, kik azok, akik értük fognak dolgozni az elkövetkező években" - jelentette ki Pataki Csaba, az RMDSZ megyei tanácselnök-jelöltje.

„Nagyon jó érzés látni, hogy a szatmárnémetiek mellettünk állnak"  - nyilatkozta Kereskényi Gábor, az RMDSZ szatmárnémeti polgármester-jelöltje, aki házról házra járva maga is személyesen gyűjti az aláírásokat. Hozzátette: „A jelek szerint az RMDSZ jóval az előírt támogatói aláírások száma felett gyűjt majd íveket. Az aláírásgyűjtés kapcsán is érezhető nagy érdeklődés azzal magyarázható, hogy a város lakosai akarják a változást. Úgy gondolják, elég volt a jelenlegi rombolásból és reális partnert látnak a Szövetség jelöltjeiben a változáshoz."

Az RMDSZ arra kéri a Szatmár megyei lakosokat, hogy fogadják bizalommal a Szövetség támogatói aláírásait gyűjtő önkénteseit. Ugyanakkor keressék bizalommal a helyi RMDSZ tisztségviselőit, az RMDSZ székházait, ahol ugyancsak alá lehet írni a támogatói íveket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: