2011-03-17 16:43:00• hírek • Szatmar.ro

Megkezdődött az U23-as vívó ob.

Csütörtökön Craiován kezdetét vette az országos U23-as vívó bajnokság, melyen rögtön az első nap pástra lépett a Szatmárnémeti Sportklub egyik versenyzője is: Cristian Aniculaesei a nyolcaddöntőig jutott.

A mindössze 17 esztendős versenyző négy győzelemmel és két vereséggel jutott tovább a csoportból, majd az első egyenes kieséses szakaszban még kiejtette konstancai ellenfelét, ám a következő körben kikapott a craiovai Daniel Nicától.

„Pedig verhető lett volna az ellenfél, Aniculaesei 12-9-ről kiegyenlített, de az utolsó tust Nica vitte be. Ilyenkor csak egy magyarázat van, az győz, aki jobban koncentrál. Ezen múlott az egész", értékelt Nagy Lehel edző.

Csiszár Ferenc szerint Aniculaeseinek egyelőre az U17-es és az U20-as mezőnyben kell bizonyítania, az idősek között a tapasztalatszerzés a célja. Csiszár mellesleg a Sportklub női különítményével (Amalia Tătăran, Veres Gréta, Stepper Evelin, Bianca Oros, Oana Drăguşin és Sandra Pop) csütörtökön utazik, a lányok ugyanis szombaton és vasárnap lépnek pástra. „A lányok is 17 évesek még, de itt azért jobb eredményre számítunk. Tătăran két éve bronzérmes volt, tavaly viszont nem jutott a nyolc közé" - latolgatta az esélyeket a mester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: