2016-05-06 16:20:13• hírek • Választási hirdetés

Megkezdődött a kampány

Tiszta, értékeken alapuló kampányt akarunk - Kereskényi és Maskulik együtt ragasztották fel az első plakátokat.

Harminc nap múlva a szavazóurnák elé járulhatnak Szatmárnémeti lakosai és eldönthetik, hogy a következő négy évben ki vezesse a várost. Pénteken hivatalosan is elkezdődött az önkormányzati választások előtti kampány.

Kereskényi Gábor, az RMDSZ polgármesterjelöltje, illetve Maskulik Csaba tanácsos együtt ragasztották ki az első plakátokat a város régi központjába, illetve a Láncos templom melletti hivatalos plakátolóhelyeken.

„Többször mondtam, hogy én a kézfogásos RMDSZ-ben hiszek, ezért azt gondolom, hogy a plakát csupán egy szükséges formai kelléke a kampánynak, a hangsúlyt azonban a személyes találkozásokra fogjuk helyezni. Jó érezni a szatmáriak bizalmát és azt, hogy erős csapat áll mellettem" jelentette ki Kereskényi.

Szatmárnémetiben 21 hivatalos plakátoló helyet jelölt ki a polgármesteri hivatal. Az előző kampányoktól eltérően ezúttal elmaradt a tisztességes sorsolás, ezért „természetesen" a PSD-s jelölt szerepel elsőként a pannókon. Az RMDSZ plakátjait a harmadik helyen láthatják a választópolgárok.

"Bízunk benne, hogy ez a kampány kivételesen civilizált lesz, nem a kampányanyagok áradatáról, hanem az eddigi megvalósításokról és Szatmárnémeti jövőbeni fejlődési irányairól fog szólni. Mi ilyen kampányra készültünk, ilyen kampányt fogunk folytatni polgármesterjelöltünkkel és a tanácsosjelöltekkel"- fogalmazott Maskulik Csaba a helyszínen.

(Választási hirdetés)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: