2014-03-10 15:33:46• hírek • (x)

Megkezdődött a gyermekágyak hete a Babytrendnél

Ha most vásárolsz gyermekágyat vagy kiegészítőket, az ár 15%-át vásárlási utalványként látod viszont!

A család legfiatalabb tagjának érkezésére készülve egy dolgot szem előtt kell tartanunk: a gyerekszoba berendezésekor mindig a legjobb minőségű termékek beszerzésére kell törekedni, hiszen a baba itt tölti majd a legtöbb idejét!

A szülők a Babytrend új, az Independentei sugárúton, a Dana Kereskedelmi Komplexumban található boltjába betérve a gyermekágyak és egyéb kiegészítők - takarók, ágyneműk - széles választékával találkozhat, ráadásul március 10 és 16 között a közkedvelt boltban fantasztikus ajánlattal várnak mindenkit.

Az ágyak és kiegészítők vásárlásakor a kifizetett összeg 15 százalékát babytrendes vásárlási utalvány formájában visszaadják, így újabb meglepetéseket vásárolhatunk a babának.

A vadonatúj bolt tágas üzlethelyiségben várja a vásárlókat: ahol minden eddiginél több árucikk található, tehát a választék is nagyobb, mint az eddigi üzletekben. A nagy alapterület, amivel gazdálkodni lehetett, lehetőséget adott arra, hogy az árucikkeket különböző, jól elkülönített osztályokon helyezzék el, hogy a nagy választékban mindenki könnyen megtalálja azt a terméket, amelyre éppen szüksége van.

Az új boltban nemzetközileg elismert márkás termékek vásárolhatók a 0 és 6 év közötti gyermekeknek és hatalmas termékpaletta szól az áldott állapotban levő nőknek is. A választékban olyan nagy márkák termékei találhatók meg, mint a Chicco, Tommee Tippee, Nuk, Philips Avent, Espiro, Baby Design, Bubchen vagy éppen a Nuvita.

Babytrend - gyermekágyak hete, fantasztikus ajánlattal

A bolt az Independentei sugárút 14/A cím alatt, a Dana Kereskedelmi Komplexum földszintjén található.

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek 9.00 - 18.00     
Szombat 10.00 - 14.00
Vasárnap - zárva
Infoline: 0261 831833

Babytrend - gyermekágyak hete, fantasztikus ajánlattal

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: