2009-09-07 12:47:11• hírek • Ferenczi Noémi

Megkezdődött a beiratkozás

Hétfőtől ismét be lehet írtakozni a Babes-Bolyai Tudományegyetem Szatmárnémeti kihelyezett tagozataira. Ezúttal sem tolongtak a jelentkezők.

Szeptember 7. és 16. között ismét lehet felvételizni a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Szatmárnémeti kihelyezett tagozatain betöltetlenül maradt helyekre, így újabb esélyt kapnak a sikeresen pótérettségiző diákok, illetve azok akik valami miatt nem iratkoztak be a júliusi időszakban.

Az előző évekhez képest igen sok hely maradt üresen a júliusi beiratkozás, illetve felvételi során a BBTE Szatmárnémeti kihelyezett tagozatain. Az óvoda és iskolapedagógia szakra több mint száz helyet hirdettek meg a következő tanévre és csupán 37-en jelentkeztek a nappali-, táv- és kiegészítő képzésre összesen. A nappali tagozaton 23, távoktatáson 32, a kiegészítő képzésen pedig 95 hely maradt betöltetlen.

Az őszi beiratkozás első napján, hétfőn délig öten iratkoztak be óvoda és iskolapedagógia szakra - tudtuk meg Végh Bélától, a BBTE Szatmárnémeti kihelyezett tagozatának rektorától.

A közigazgatási szakokon 170 helyet hirdettek meg idén, ebből csupán 150-et foglaltak el. A magyar és a román tannyelvű tagozaton is 20-20 fizetéses hely vár betöltésre. Közigazgatás szakra délig nyolcan iratkoztak be - tájékoztatott Végh.

A BBTE kolozsvári karán szintén szeptember 11. és 16. között zajlik az őszi beiratkozás.


Hétfő délig összesen 13 diák jelentkezett
Hétfő délig összesen 13 diák jelentkezett


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: