2008-02-27 11:25:28• hírek • Anna Szelényi

A legforróbb erotikus fesztiválok

Joggal mondhatjuk, hogy az alábbiakban bemutatott fesztiválok a férfiak legfőbb vágyát tükrözik.

Minden férfi szeretne egy szép nő mellett ébredni, ha nem is minden nap, legalább akkor mikor vakációzni megy.
De mit szólnál ahhoz, ha hirtelen egy erotikus fesztivál közepén találnád magad, ahol lehetőséged adódik több száz kevésbé felöltözött nőt megcsodálnod?

Az ilyen típusú fantáziáid valóra válhatnak legalábbis évi tíz alkalommal, a világ különböző pontjain  megrendezett fesztiválok alkalmával.

1. Exotic Erotic Ball, Helyszín: San Francisco, Kalifornia


A minden év októberében megrendezett fesztivál az egyik „legvadabb” partik közé sorolható. Egy 25 éves tradíció nyomán ez a fesztivál alkalmat nyújt azok számára, akik szexinek érzik magukat, hogy gátlások nélkül bebizonyítsák képességeiket. A résztvevők táncolnak, sztriptíz előadásokat tartanak, stb.  A fesztivál egyik legérdekesebb szimbóluma a gigantikus poharak, amelyeket meztelen nőkkel töltenek meg.

2. Erotica, Helyszín London, Anglia

Az Erotica nevet viselő fesztivált a világ legnagyobb ilyen típusú rendezvényeként tartják számon. A novemberben sorra kerülő fesztivál célja, hogy a szexualitást hagyományos módon mutassa be, előítéletek és gátlások nélkül. Az erre a célra megnyitott butikokban különböző szexuális játékokat és élő show-kat mutatnak be.
erotica_016


3. Nudes-A-Poppin' Pageant, Indiana egyik legszexisebb versenye, amelynek jellegzetessége a nudista versenyzőkben rejlik. Ilyenkor mindenki megcsodálhatja a környék legszebb nőit teljes meztelenségükben és ráadásul versenyzés közben. Ettől függetlenül nem kell arra gondolni, hogy csak erotikus tánc és röplabda kerül terítékre.

4. International Erotic Film Festival, Spanyolország, Barcelona


A szeptemberben megrendezett filmfesztivál fő küldetése, hogy lerombolja a szexualitáshoz és pornográfiához kapcsolódó tabukat. A karnevál során mindvégig filmeket vetítenek, és a pornósztároknak alkalmuk adódik mesélni „színészi” teljesítményükről. Ezen kívül a jelenlévők részt vehetnek egy fétis- rendezvényen is.

5. Hot d`Or a Cannes-i Filmfesztivál helyszínétől csupán pár mérföldnyire zajlik. A májusban megrendezett fesztivál az amerikai Oscarral egyenértékű erotikus rendezvény. Itt minden megtalálható: szilikonok, pornósztárok, táncosok…

6. Kutemajärvi Sex Festival egy júliusban megszervezett finn rendezvény melynek során összegyűlnek a szex-ipar nagyjai, hogy megtárgyaljanak bizonyos aktuális témákat. Habár a fesztivál alkalmat nyújt az elitek számára a megjelenésre, nem csak erről szól az egész, hiszen a táncosok és színészek által előadott számokban olyasmik történnek, aminek csak a képzelet szabhat határt.

7. Mardi Gras New Orleans, Louisiana államában kerül megrendezésre februárban. New Orleansba tilos gátlásosnak lenni, és ezt a motívumot legjobban azok a nők reprezentálják, akik képesek akármikor, akárhol és akárkinek felfedni testüket. Azt hiszem ez mindenképp a férfiak paradicsomának nevezhető.

8. A berlini Love Parade minden bizonnyal az a hely, ahová sokan el szeretnének jutni. A legkomplexebb rave- partiról beszélünk, amely ha nincs is nyíltan asszociálva a szexualitással számos ilyen eredetű motívumot tartalmaz. Körülbelül 1.5 millió ember tölti be Berlin utcáit júliusban, és amikor felforrósodik a hangulat, a csoportos-szex már senkit sem lep meg.

9. Kinky Copenhagen, a fétisek létezésének ünnepe. A dán fővárosban a szexuális kiegészítőknek, tárgyaknak, külön fesztivált hoztak létre. A forró hangulat előidézése érdekében mindent bevetnek: nők, vibrátorok, bőrruhák, szíjak, ostorok, stb.

10. Erots Lettország Riga városának híres show-ja. A 2006.-ban tartott 10.-ik évforduló alkalmával a látogatóknak bemutattak egy széles erotikus termékcsoportot, miután megtekinthették a ” striptease Men of Eve „  előadását. Végül, de nem utolsó sorban részt vehettek az Eroctika együttes koncertjén. A fesztiválon megfordultak olyan híres pornósztárok is, mint Mya Diamond, vagy Victoria Swinger.

Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: