2020-04-29 07:55:12• hírek • Blikk.hu

Megkezdhette a forgatást a Barátok közt stábja

Új élet költözött a Barátok Közt stúdiójába. A közel 22 éve műsoron lévő magyar sorozat stábja szigorú egészségügyi előírások mellett kezdte el az új epizódok leforgatását.

"A mai nappal elkezdődik a munka, amit nagyon nagyon vártam már és hát furcsa így maszkban kesztyűben, tényleg minden jelenet előtt, után kézfertőtlenítés, ruhacsere meg minden, tehát kicsit több a procedúra, viszont abban is biztos vagyok, hogy itt mindenki megtesz mindent annak érdekében, hogy egészségesek maradjunk és elkerüljük ezt a vírust" - nyilatkozta az újrakezdésről a Fókusz stábjának Gombos Krisztián, aki mellett Truckenbrod Fanni is elárulta a biztonsági intézkedésekkel kapcsolatos tapasztalatait.


"Voltunk már kétszer is szűrésen, és nekem mind a kettő negatív lett de ahogy hallottam rajtam kívül még nagyon nagyon sok embernek is ami azért eléggé biztató én úgy gondolom" - magyarázta a fiatal színésznő. A forgatások megkezdése azonban nem csak a színészektől, de a stáb többi tagjától, sőt a sorozat producereitől is plusz energiákat követel, akiknek rengeteg biztonsági intézkedést kellett megvalósítaniuk, hogy a forgatások megkezdése egyáltalán szóba kerülhessen.


"Most teszteljük, hogy, hogy működhet a dolog ilyen körülmények között, hogy mindenki maszkban van, hogy hőmérőzünk, hogy odafigyelünk nagyon egymásra, meg kell ezt tanulnunk, mert úgy gondolom, hogy ez nagyon hosszú ideig fog tartani "- mondta Ondruss Ilona kreatív producer, aki azt is elárulta, hogy a szigorú egészségügyi előírások miatt a történetíróknak át kellett alakítani a sorozat cselekményeit.
 

"Igyekeztünk úgy megírni a szereplőknek, hiszen mindenki más maszkban van rajtuk kívül, hogy kerüljük annyira amennyire lehet a testi kontaktust, ezt megpróbáljuk színészi eszközökkel másképp jelezni."


További bulvárhírekért keresd fel az Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: