2014-03-27 09:18:58• hírek • Blikk.hu

Fél a haláltól a súlyos beteg Zana

A színművész mostanáig egy falatot sem ehetett, csak infúziót kapott, még lábra sem nagyon állhatott. A régi Vidám Színpad utolsó mohikánja hat kilót fogyott, és saját bevallása szerint is nagyon rossz állapotban van - csak reménykedik felépülésében.

- A művész úr egy hétig ki se mozdult a második emeleti kórteremből. Csak infúziót kapott, s mi a betegekkel nagyon aggódtunk érte, rettenetes állapotban volt. Egy rokonomat látogatom naponta, ahogy a művész urat a lánya. Zana szerencsére pár napja már a folyosóra is kijár, de csak komoran üldögél, vagy sétálgat néhány lépést a hasát fogva. Sovány, és nagyon gyengének látszik - tájékoztatta a Blikket egy olvasó.

A Blikk riportere azonnal hívta a színművészt, aki nem tagadta, hogy komoly gondokkal szállították a kórházba.

- Iszonyú hasi és gyomorgörcseim voltak, olyanok, hogy múlt kedden éjjel mentőt kellett hívni hozzám. Reggel már ki sem engedtek innen a kórházból, olyan rossz volt az állapotom - mondta Zana megkeresésünkre. - Egy hétig különböző vizsgálatokat végeztek, nem ehettem semmit, csak infúziót kaptam. Mostantól már néhány szem kekszet és teát kapok, már fel tudok kelni az ágyból, de hat kilót fogytam. Annyi biztos, hogy súlyos káliumhiányom van, de a hasi problémám okáról csak később mondanak valamit - szomorkodott a színész, aki ezért nem tudott elmenni Csala Zsuzsa múlt heti búcsúztatójára a bazilikába.

- Nagyon sajnálom, hogy nem köszönhettem el tőle. Mindig arra a kabaréjelenetre gondolok, amiben Kabos Laci, Lorán Lenke, Csala Zsuzsa és jómagam óvodásokat játszottunk hatvanéves fejjel. Zsuzsival egyébként a valóságban is találkoztunk már az óvodában, s összefonódott az életünk kisebb-nagyobb megszakításokkal 65 évig, amiből negyvenet együtt játszottunk. Zsuzsi a Vidám Színpadon anyám, szeretőm és megcsalt feleségem is volt - emlékezett Zana, aki úgy érzi, az idős komikusokat nem becsülik.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: