2014-04-04 02:23:36• hírek • Blikk.hu

Megkegyelmezett Ganxstának a bank

A népszerű rapper lekerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) végrehajtásos listájáról, de ami ennél is jobb hír, hogy a több tízmilliós devizahitellel terhelt házát sem akarja már elárverezni a bank.

Ha vért izzadva is, de az utolsó pillanatban megmenekült a csődtől a zenész.

Ganxsta 30 millió forint svájcifrank-alapú hitelt vett fel nyolc évvel ezelőtt. Ebből már legalább 17 milliót visszafizetett, de az árfolyam emelkedése miatt még most is több mint 40 millióval tartozik. Hónapokig nem tudta fizetni a 300 ezerre emelkedett havi törlesztőrészletét, ezért egészen idáig úgy tűnt, végleg összecsapnak a hullámok a feje fölött. A legszörnyűbb az egészben, hogy a családi háza megépítéséhez az édesapját, a színművész Zana Józsefet kérte fel kezesnek, ezért úgy tűnt, vele együtt az édesapja lakása is bedől.

- Könnyítést kértem a banktól. Most már csak 150 ezret kell fizetnem havonta. Ez van, de ennyit még ki tudok csengetni - mondta Ganxsta, aki a Blikktől tudta meg a jó hírt, hogy lekerült a NAV végrehajtásos listájáról. - Igazából azt sem tudtam, miért voltam fenn rajta. Szerintem ez csak valamilyen tévedés lehetett. Bár az igazság az, hogy én már nem is igazán figyelem ezeket a dolgokat. Ha állandóan a hitelemen és a fizetnivalóimon rágódok, azzal csak magamnak ártok. Meg kell tanulni stresszmentesen élni, különben rákos leszel. Valahogy úgyis mindig minden megoldódik.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: