2020-08-06 08:16:24• hírek • Blikk.hu

Megkapta büntetését Mr. Missh, aki a koncertjén bántalmazott egy nőt

312 óra közmunkára ítélte a bíróság Demeter Mihályt (30), művésznevén Missht. Az előadó 2018 decemberében egy budapesti szórakozóhelyen bántalmazott egy nőt, aki bár nem tett feljelentést, Misshnek mégis felelnie kell a tettéért.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság garázdaság vétsége miatt 312 óra közérdekű munka büntetést szabott ki a vádlottal szemben – közölte érdeklődésünkre dr. Rab Ferenc Levente, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Lapunk megkereste Missht, aki nem fellebbezett a büntetés ellen, sőt, nagyjából száz órát már le is dolgozott a kirótt közmunkából.


– Egyáltalán nem ciki vagy rossz ez a munka! Az Orczy-parkban kell kertet gondozni, legutóbb kerítést készítettünk. Nem áll ez tőlem távol, amikor munkanélküli voltam, vállaltam közmunkát. A járvány alatt nem mentem a parkba, de szeretném minél hamarabb ledolgozni a maradék 200 órát és magam mögött hagyni ezt az egészet – magyarázta a zenész, akit felismertek a vele együtt dolgozók.


– Vállaltam a tettem következményeit, ahogyan a büntetést is, és végigcsinálom a kiszabott közmunkát. A hölgytől már korábban bocsánatot kértem, ő pedig elfogadta azt. Bánom a történteket, a büntetést pedig korrektnek tartottam.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: