2013-11-26 10:06:08• hírek • Czinzel László

Megjött a tél, ne halogasd tovább a gumicserét!

Noha a hét elejére beígért drasztikus hőmérsékletcsökkenés a jelek szerint elmaradt, kétségtelen tény: már a téli kabátra van szükségünk. Megérkezett tehát a tél! Már tényleg felelőtlenség tovább halogatni a gépkocsik abroncsainak cseréjét! Aki eddig nem ejtette meg a cserét, az keresse meg az Amaia Speed&Go gumiszervízt, amely új készlettel vár! Itt beszerezhetsz személygépkocsitól kisteherautóig minden méretű gumit.

Sokan azt hiszik, a téli gumi csak a hóban hatékonyabb, mert a nagyobb recék miatt jobban tapad. Ez azonban hatalmas tévedés! A nyári gumi, összetételénél fogva, 7 Celsius fok alatt jelentősen veszít hatékonyságából, tapadásából. Éppen ezért nem csak a jelentős összegű büntetések, hanem autónk és testi épségünk miatt is ajánlatos lassan felszerelni a téli abroncsokat. Az Amaia Speed&Go elsősorban Ausztriából származó jó minőségű használt gumikkal várja azokat, akik esetleg nem tudnak megengedni maguknak vadiúj abroncsokat. A készlet már lecserélve és felújítva, így személygépkocsitól kisteherautóig (ún. C típusú gumikig) minden méretű gumival várják ügyfeleiket. Ráadásul aki tőlük vásárol négy gumit, azok igénybe vehetik az ingyenes gumihotel-szolgáltatást: nyári gumijaikat ingyenesen tárolják tavaszig.

 

Nem ez az egyetlen kedvezmény azonban, amelyet az Amaia Speed&Go ügyfeleinek kínál: amennyiben az autós ott vásárolja az abroncsokat, akkor azokat ingyen szerelik fel neki. A gumi ára annak minőségétől és méretétől függően változik, de akár már 60 lejért is hozzá lehet jutni egy jó minőségű darabhoz.

Ha valakinek esetleg nem felnin vannak a téli gumijai, az Amaia Speed&Go szervizben az acél- és könnyűfémfelniket is megvásárolhatja. Abban az esetben, ha az ügyfél nem kíván abroncsot vásárolni, csak a sajátjait szeretné feltenni, 65 lejt kell fizetnie vasfelni, 75 lejt pedig alufelni esetében - mindez 16 colos méretig. Ennél nagyobb abroncsok esetében 100 lejbe kerül a munkálat.

Mindezzel pedig még nem ért véget azon szolgáltatások sora, amelyet az Amaia Speed&Go ügyfeleinek nyújt: két box áll a mosásra váró autók rendelkezésére. Mindazok pedig, akik jó pontot kívánnak otthon szerezni a család női tagjainál, a lakás szőnyegeit is elvihetik, az Amaia Speed&Go azt is kimossa, magyarázta el Csáki Csongor üzletvezető.

Ne várd meg tehát, hogy leessen az első hó vagy megjöjjön az első fagy! Keresd fel az Amaia Speed&Go gumiszervízt az egykori Tricotex mellett a Bujorului utca 74. szám alatt és szereld fel autódat minőségi használt abroncsokkal. Bővebb információkért hívd a 0746-817662-es telefonszámon Csáki Csongor üzletvezetőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: