2012-09-19 22:39:42• hírek • szatmar.ro

Megjelent az iOS 6-os

Az új operációs rendszer ingyenesen letölthető az iPhone, iPod és iPad készülékekre.

Az Apple letölthetővé tette új mobiloperációs rendszerét, az iOS 6-ot. A frissítés ingyenesen tölthető le, és közel egy gigabájtot foglal majd, készüléktől függően.

A frissítés több mint 200 új funkciót tartalmaz, többek közt az Apple által tervezett vektoros térképeket, valós idejű idegenforgalmi információkkal, flyoverrel a nagyvárosi területek fotorealisztikus, interaktív 3D-nézeteihez iPhone 5, iPhone 4S, iPad (3. generációs) és iPod touch (5. generációs) eszközön. Az iOS 6 már Facebook integrációval is rendelkezik, így szinte minden megosztható a legnagyobb közösségi oldalon, például a fotókból, a Safariból, a térképekből, az App Store-ból, az iTunesból, a Game Centerből, az Értesítési központból és a Siriből.

Továbbfejlesztett adatvédelmi beállítások érkeznek a Kontaktokban, a Naptárban, az Emlékeztetőkben, a Fotókban és a Bluetooth-on megosztott adatokhoz. A Safari böngészőhöz is új fejlesztések érkeznek: iCloud-lapok a megnyitott oldalak összes eszközén való megtekintéséhez, offline olvasólista, fotófeltöltés támogatása, teljes képernyős fekvő nézet iPhone-on és iPod touch-on, intelligens alkalmazássávok, valamint a JavaScript teljesítményének fejlesztése.

Fejlesztések történtek a telefon alkalmazásban is, megérkezett a „Ne zavarjanak” funkció, amely a bejövő hívások és értesítések letiltásához alkalmazható, valamint a „Válasz üzenettel” funkció, amely a hívás elutasításakor használható.  Az iOS 6 ugyanakkor panorámakép készítésére is alkalmassá teszi a készüléket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: