2018-01-23 07:22:26• hírek • Közlemény

Megjelent a hetedik áhítatos könyv

Rácz Ervin, a könyv szerkesztője és összeállítója köszönetet mond azoknak a lelkipásztor testvéreinek, akik példásan közreműködtek az áhítatok megírásában, valamint Isten áldását kívánja további életükre és szolgálatukra.

Király Lajos esperes is szeretettel ajánlja a könyvet és örül annak, hogy ezzel a könyvvel, akár lelkigondozás alkalmaira nem üres kézzel, hanem Isten Igéjét ily módon is tolmácsolva érkezik.
 

„A tennivalók szorításában gyakran elsietünk a lényeges dolgok mellett, és talán épp a célt tévesztjük szem elől, az Isten kegyelmében és szeretetében való örök életet. Korunk hívő reformátusát mintha győzködni kéne arról, hogy nem ezen a földön van életünk célja. Mindent példásan el akarunk rendezni, mindennek a végére akarunk járni.


A nagy lótás-futásban viszont alig marad erőnk egymásra – és önmagunkra. Isten napi tiszteletére, az elcsendesedésre sem igen hagyunk magunknak alkalmat. A Szatmári Református Egyházmegye lelkipásztori közösségének idei áhítat-gyűjteménye áldott eszköz a meghitt Isten-keresésben, gondolkodásmódunkat, viszonyulásainkat és cselekedeteinket is a célra irányítja.” – irja a könyv előszavában Antal János egyházkerületi előadótanácsos.
 

A könyv megvásárolható a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatalában és a különböző egyházközségek lelkipásztorainál, ára 10 lej. Remélhetőleg, sokakat erősít, bátorít és vigasztal Isten ezeken az igemagyarázatokon keresztül is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: