2016-02-15 15:45:22• hírek • Szatmar.ro

Megjelent a Velünk az Isten ötödik kötete

Megjelent a Szatmári Református Egyházmegye lelkipásztorai által írt áhítatos könyv, a Velünk az Isten ötödik kötete.

„A Szatmár megyei lelkészek az ötödik könyvet írták meg, amely Isten Igéjének ajándékait hirdeti napi rendszerességgel. Olvasáskor megélhetjük azt a csodát, hogy amit annak idején az interneten napra készen követhettünk, azt nyomtatott formában - és megint élményszerűen -, frissen kapjuk kézhez. Valóban nagy ajándék Isten Igéjével találkozni, különösen pedig, ha rendszeres, naponkénti üzenetkereső szívvel és lélekkel tesszük. Nem kell a próféta idején elszenvedett rabságra gondolni, nem szükséges az évtizedekkel korábbi világ sötétségét megidézni, elég a jelen minden napjainak terheivel szembekerülni, azonnal tapasztalhatóvá lesz az élő Ige bátorító, gyógyító és vigasztaló hatása!" - Ezekkel a szavakkal ajánlja a könyvet Csűry István a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke.

Rácz Ervin, a 142 áhítatot tartalmazó könyv szerkesztője és összeállítója köszönetet mond azoknak a lelkipásztor-testvéreinek, akik példásan közreműködtek az áhítatok megírásában, valamint Isten áldását kívánja további életükre és szolgálatukra.

A könyv megvásárolható a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatalában és a különböző egyházközségek lelkipásztorainál, ára 10 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: