2020-04-22 11:09:12• hírek • Bede Emőke

Megismétlik a lépcsőházak fertőtlenítését Nagykárolyban

Nagykárolyban április 3-án ért véget a lépcsőházak fertőtlenítésének első köre, melynek két napja során 303 lépcsőházat és 4 liftet sterilizáltak a polgármesteri hivatal által felkért cég munkatársai.

Az akció során a lépcsőházak falait, a padlót, a nyilászárókat, illetve a bejárati ajtót fertőtlenítették, de nem mulasztották el a lépcsőházak közelében található padok vírusmentesítését sem. „A műveletet a Calgonit DS 680 nevű szerrel végezték, mely amellett, hogy nagy hatékonyságú fertőtlenítőként alkalmazható, a baktériumok, gombák, valamint vírusok kipusztítására is kiváló. A most elvégzett fertőtlenítés hatása 2-3 hétig érzékelhető, állítják a szakemberek. Az alkalmazott szert sikerrel használják az élelmiszeripar, mentőszolgálat, állategészségügy, valamint a különböző felületek fertőtlenítésére egyaránt” – számolt be az akcióról akkor a város polgármesteri hivatala.


A steril állapot megőrzése érdekében a hivatal ismét elvégzi a fertőtlenítési akciót, melyre április 23-24. között fog sor kerülni. Ezzel kapcsolatban arra kérik a lakókat, hogy lehetőség szerint a fertőtlenítést követő 4 órában maradjanak a lakásukban, hogy a szer maximálisan kifejthesse hatását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: