2007-06-23 01:15:19• hírek • Szatmár.ro

Mégis ő volt?! - O.J. Simpson leírta a gyilkosság részleteit!

noj1Akár egy beismerő vallomással is felér az az O.J.-tól származó írás, mely napok óta kering a világhálón.
Ha én tettem volna - ez a címe O.J. Simpson írásának, melyben a több mint tíz évvel ezelőtti gyilkosság részleteit taglalja - amelyet egyébként állítólag nem ő követett el! A könyv mindezidáig kiadatlan maradt, mert egy cég sem merte magára vállalni, hogy megjelentesse. A címe még nem sejteti igazán azt, ami a belső oldalakon tárul elénk: O.J. ugyanis határozottan nem feltételes módban írta meg, hogyan végzett a volt feleségével és annak szeretőjével.

Simpson exnejét, Nicole Brown-t és szeretőjét, Ron Goldman-t 1994 júniusában gyilkolták meg. O.J. volt az elsőszánú gyanúsított - nem véletlenül, hiszen szinte valamennyi bizonyíték ellene szólt. Ám végül mégis megmenekült a törvényhozás elől a sportoló: felmentették. Hogy miért, annak több oka van. Robert Kardashian, O.J. ügyvédje faji kérdésként állította be a pert, és valószínűleg ez mentette meg Simpson-t.

És bár a gyilkosságokat illetően nem kellett bűnhődnie, egy második, utána következő pert elveszített: a két áldozat családjának többmilliós kártérítést fizetett. A tizenhárom éve történt bűnügy részletei most a elénk tárulnak, nem is akárhogy. Simpson ugyanis kíméletlen részletességgel számol be arról, hogyan ölte meg az áldozatokat. "Nicole Brown egy kurva volt, soha nem kellett volna elvennem. Az a kis senki Ron Goldman jó ideje a szeretôje volt. Tudtam, hogy együtt vannak, június 12-e volt ekkor. Felhívtam egy barátomat, Charlie-t, hogy jöjjön velem, kicsit rá akarok ijeszteni Nicole-ra és a fiúkájára. Amikor bementem a házba, Goldman a gatyáját rángatta, szánalmas látvány volt.

- Gyere Te szarházi, mutasd meg nekem, hogy milyen kemény legény vagy! - ordítottam. Erre ő megütött. Charlie azt hitte bajban vagyok, felkapott egy konyhakést és fenyegetni kezdte Goldmant.
- Most megöllek Te kis patkány a kurváddal együtt - mondtam, mire Nicole rángatni kezdett és kérte, hogy azonnal menjek el. Megütöttem, ő a földre esett. Máig sem felejtem el a szemét. Nézett rám és rettegett. Kicsit talán sajnáltam. Goldmannal verekedni kezdtünk, évekig sportoltam, esélye sem volt ellenem. Ömlött az arcából a vér. Nicole sikítozott, nagyon untam már. Kikaptam Charlie kezéből a kést. Elborult az agyam. Döftem. Újra és újra. Minden csupa vér volt. Igazi vér ez? - kérdeztem magamtól. Azt hittem álmodom, rettenetesen izzadtam. Remegett a kezem."

Hiába azonban a vallomás, amely igaz is lehet, az amerikai törvények értelmében ha valakit egyszer már felmentenek a vád alól, akkor ugyanazzal többé nem lehet pert indítani ellene. El lehet azonban képzelni, hogyan érezhet a két áldozat családja...
 
(Borsonline.hu információi alapján ma.hu)
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: