2012-11-01 06:29:01• hírek • Blikk.hu

Mégis börtönbe megy Győzike?

Gáspár Győző és neje, Balla Bea még számíthat egy-egy vaspriccses zárkára, ugyanis letöltendő börtönbüntetésért fellebbezett az adócsalási perükben eljáró ügyész.

Mint ismeretes hétfőn nem jogerős ítéletet hozott a Salgótarjáni Városi Bíróságon Dóczi Márta bírónő, aki a vádhatóság indítványa szerinti 2-12 évig terjedő határ közötti, de ténylegesen letöltendő börtönbüntetést túlságosan súlyosnak vélte, így a showman és felesége - több mint 22 milliós adócsalása miatt - 1 év 8 hónapos, illetve 1 év 6 hónapos, ám három esztendőre felfüggesztett börtönbüntetését kapott ...

Bár Győző minden vádat tagadva rettenetesen aggódott, öngyilkossággal fenyegetődzött, ha rács mögé küldik, a számára kedvező ítélet hallatán győztesen mosolyodott el egy feszültségtől kicsurranó könnycsepp után. Az utolsó szó jogán hibáztatott mindenkit, az ügyészt, a showbizniszt, a sajtót, csak önmagát nem.

Gáspárék, ahogy a vádlottak padján ülő menedzserük, B. Attilla is fellebbezett a bírói döntés ellen az ellenük folyó eljárás megszüntetéséért, még a tárgyalóteremben, mondván nem követték el a terhükre rótt többrendbeli jelentős értékre elkövetett adócsalást, sem a magánokirat hamisítást.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: