2015-09-24 20:11:29• hírek • Szatmar.ro

A VSK vezetőségének lemondását kéri az ellenzék

„Hónapok óta jelezzük, nem jó irányba mennek a dolgok. A klubnál nincs stratégia, nincsenek eredmények. Ami a VSK-nál zajlik, az több mint téves menedzsment. Az katasztrófa! Vátoztatásra van szükség, ám nincs semmilyen előrelépés", jelentette ki a csütörtöki városi tanácsülésen Magyar Lóránd tanácsos.

A Szatmárnémeti Városi Sportklub helyzete akkor került terítékre, amikor a tanácsosi testületnek a 300.000 lejes támogatásról kellett szavaznia. „A legnagyobb baj az, hogy a sportolóknak szükségük van erre a pénzre, hisz ebből élnek. Sajnos ők bűnhődnek leginkább a vezetőség miatt. Éppen ezért érthetetlen és elfogadhatatlan Valeriu Neagu elnök közömbössége, felelőtlensége. Azt sem szabad elfelejtenünk azonban, hogy Neagu Dorel Coica csapatához tartozik", folytatta a bírálatot Cosmin Ratiu liberális tanácsos. „Ha a kollégák nem merik kimondani, én kimondom: kérjük Neagu leváltását", tette hozzá párttársa, Feher Doina.

Adrian Albu liberális tanácsos elmondta, Neagu kedden részt vett a bizottsági ülésen, „ám többé nem vagyunk kíváncsiak a véleményére." Ratiu pedig hozzátette, „úgy értesültem, Neagu hajlandó lenne lemondani, ám egyelőre nem engedik".

„Nem feledjük, hogy Neagut a városi tanács nevezte ki és a városi tanács le is válthatja", zárta le a témát Magyar.

Ha Neagu lemondására egyelőre várni is kell, a VSK igazgatótanácsának elnöke már megtette ezt a lépést: Marcela Papici bejelentette, vállalja a felelősség rá eső részét és távozik.

A sportnál maradva a tanácsosok megszavazták azt is, hogy Octavian Ardelean és Radu Ardelean ezentúl az Olimpia labdarúgóklub igazgatótanácsának a tagjai lesznek.

„Az utóbbi időben több helyről is hallottuk, hogy az RMDSZ nem akarja támogatni az Olimpiát. Ez őrültség. Ezt a klubot Csehi Árpád és Ilyés Gyula élesztette újra és most, hogy az alapszabályzat megváltoztatásával ismét a normalitás jellemzi a klubot, az RMDSZ teljes mellszélességgel támogatja működését", mondta a téma kapcsán Magyar.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: