2009-04-29 21:16:42• hírek • Szatmár.ro

Megint nem volt gond a győzelem a VSK-nak

Amint azt már régóta meg lehetett szokni a Szatmárnémeti VSK másodosztályos férfi kézilabda csapata ismét papírforma győzelmet aratott a bajnokságban.

A ma délutáni összecsapást eredetileg szombaton kellett volna lejátszani a székelyudvarhelyiek ellen, de akkor a vendégek kérésére elhalasztották. Ez csak arra volt jó, hogy néhány napot késsen az éllovas szatmári csapat győzeleme, amelyet már borítékolni lehetett a meccs előtt.

Az első játékrész első 20 percében még úgy-ahogy tartotta magát a székely gárda, de utána a szünetig már hétgólosra nőtt a szatmári előny. A pihenő után aztán fokozatosan húzott el Palkó János és Nicolae Istrate együttese, és a végén esetleg csak azon bosszankodhattak a nézők, hogy nem lett meg a kerek 20 gólos különbség, csak tizenkilenc.

A szatmári együttes a szombati fordulóban Tordára látogat, ahol az utolsó előtti helyezett ellen mérkőzik, a győzelem itt is borítékolható. A mostani győzelmével egyébként a szatmári együttes már matematikailag is megnyerte csoportja küzdelmeit, így készülhet a május végi bukaresti élvonalbeli osztályozó tornára.

A osztály, C csoport 2. visszavágó kör, 4. forduló: Szatmárnémeti VSK-Székelyudvarhelyi HC II 43-24 (19-12). A szatmári gólszerzők: Birtalan 11, Surducan 6, Nagy 5, Savlovschi 5, Oláh J. 5, Ferenţ 3, Kopcsák 3, Ardelean 2, Oláh B. 1, Varga 1, Sas 1. Játszott még: Teremi, Cioroiu (kapusok), Mateş.

Jó meccs volt a szatmári VSK-nak: 19 góllal győztek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: