2013-05-22 13:12:02• hírek • Póti Orsolya

Viking MotoParty - idén is Mezőpetriben

Augusztus elején idén is megrendezésre kerül a Viking MotoParty, amely számos ügyességi vetélkedővel, koncertekkel és motoros bemutatókkal várja az érdeklődőket.

Az év legnagyobb észak-erdélyi motoros buliját idén augusztus 2-3. között rendezi meg a Viking Motoros Klub partnereivel Mezőpetriben. A MotoParty minden évben nagy sikernek örvend, hiszen más megyékből és Magyarországról is érkeznek motorosok és érdeklődők.

A hagyományokhoz híven idén is koncertek nyitják meg a motoros bulit, augusztus 2-án, péntek este. Elsőként a szatmári Black River Blues Band zenekar lép fel 20 órától, 22 órától a Country Road koncertjére kerül sor, 24 órától pedig a Matador szórakoztatja a közönséget.

A szombati nap az ügyességi vetélkedőké, este pedig újra a koncertek kapják a főszerepet, azonban mindennek előtt egy motoros felvonulásra is sor kerül. A motorok és motorosok felvonulása után a rendezvényre kilátogatók benevezhetnek szkander-, hordógurító- és baltadobáló versenybe, hangerőmérő- és motorszépségversenybe, részt vehetnek egy jó kis paintball-csatába és a beerjumpingban, a hölgyeket pedig vizespóló-verseny várja.

A szombati koncertsorozatot a Terra Herz nyitja meg 18 órától, utánuk fellép a Blues Company, 22 órától Erotic Live Show-ra kerül sor, majd fellép a Jump Rock Band, végül pedig a Radar együttes teremt jó hangulatot.

Egy belépőjegy ára egy napra 25 lej, a két napra szóló bérlet ára pedig 40 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: