2018-04-04 09:30:19• hírek • Közlemény

Meghosszabbított nyitva​tartás az RMDSZ székházakban

Szatmár megyében nagy az érdeklődés a kettős állampolgárok körében a magyarországi választások iránt, mivel sokan kívánnak élni a szavazati jogukkal.

Ezt megtehetik a regisztrációt követően postán kézhez kapott levelek RMDSZ székházakban történő leadásával. Mivel az érdeklődés az április 8-i választás közeledtével egyre fokozódik, a lakossági kérésnek eleget téve a szatmárnémeti, nagykárolyi és tasnádi RMDSZ székházakban minden nap 8.30 és 20 óra között adhatják le szavazataikat szombatig, vasárnap pedig 15 óráig várják a leveleiket.


A szavazatok átvételével foglalkozó kollégák felhívják a figyelmet arra, hogy a szavazás érvényességéhez szükség van aláírásra, amely azonban a magyarországi szokás szerint a teljes név olvasható kiírását jelenti, tehát nem a nálunk bevett gyakorlat szerinti, legtöbbször olvashatatlan aláírást. Erre oda kellene figyelni azoknak, akik csak ezt követően élnek állampolgári jogaikkal.


Szatmárnémetiben a Mihai Viteazu utca 10. szám, Nagykárolyban a Kölcsey Ferenc utca 2. szám, Tasnádon pedig a Lacramioarelor utca 18. szám alatt várják az RMDSZ-nél a választási dokumentumokat tartalmazó borítékokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: