2006-07-17 11:08:20• hírek • Szatmar.ro

Meghódítja a világhálót

zizu1 A Google videókeresőjének első helyein is jó ideig a Zidane fejese állt.

Egy hete ért véget a 2006-os futball világbajnokság, ám az utolsó mérkőzésen látott botrányos képsorok azóta számos internetezőt megihlettek, akik a héten elkészítették különböző a Zinédine Zidane fejesén alapuló játékaikat illetve kis videóikat.
Érdekes azonban, hogy ezek az online game-ek és kisfilmek mindinkább a francia játékossal szemben ébresztenek szimpátiát, annak ellenére, hogy az durván leteremtette ellenfelét, Marco Materazzit. Különösen nagy népszerűségnek örvendenek azok a Flash-játékok, amelyekben az egérrel irányítván az olasz hátvédet kell lefejelni, a cél pedig a piros lap mihamarabbi megszerzése (http://www.footymax.com/zidane.htm).

Majdnem két és fél millióan nézték meg azt a Youtube-ra felkerült videót is, amelyben szintén a vasárnapi meccsen történteket dolgozták fel a rövidfilm készítői (http://www.youtube.com/watch?v=js0vOgjBfD8).

A Google videókeresőjének első helyein is jó ideig a Zidane brutális fejesét megörökítő képsorok voltak láthatóak, azonban számos más webhelyen fellelhetők még hasonló humoros tartalmak.

prim.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: