2015-12-15 11:51:47• hírek • (x)

Csak december 24-én és 31-én lesz zárva az Aquastar

A régió legnagyobb finn szaunájában minden hétfőn, szerdán és pénteken délutánonként szauna-szeánszt tartanak.

Közeleg az ünnepi időszak, a szabadnapok sora, amikor az ember a karácsonyra való kimerítő készülődést követően szeretne kicsit lazítani. Szerencsére az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő partner a kényeztetésben, hiszen az ünnepi időszakban csupán két napon lesznek zárva: december 24-én, illetve december 31-én! A többi napon, az ünnepi időszakban is nyitva tartanak 10-től 21 óráig!

Fontos azt is tudniuk az Aquastar látogatóinak, hogy december 25. és január 3. között nem lesznek érvényesek az élmény- és gyógyfürdőben alkalmazott napi kedvezmények. Ezeken a napokon az egész napos jegyek élnek, azaz: 30 lejbe kerül majd egy felnőttjegy, 20 lejbe egy nyugdíjas-, diák- és egyetemisa jegy, a 4-14 év közötti gyerekek pedig 15 lejért vehetik igénybe személyenként a Vizek Birodalmának szolgáltatásait.

Az összes többi napon viszont érvényben lesznek az akciós belépők: a Hétköznapi kényeztetés (belépő 15 lej/fő árral, kortól függetlenül, hétfőtől péntekig 10 és 14 óra között), a Szieszta (belépő 20 lej/fő, kortól függetlenül, hétfőtől péntekig 14 és 17 óra között, mely magába foglalja a szaunák használatát is) és a hétköznapi promóciós jegyek (17 óra után egy felnőttjegy ára 20 lej, a nyugdíjas-, diák-, egyetemista és gyerekjegy ára 15 lej/fő).

Szauna-szeánszok hétfőn, szerdán és pénteken késő délután

A szatmáriak egyre inkább odavannak a szaunázásért. Az izzasztó méregtelenítés rajongói kérték a nagyobb szaunát, az Aquastar pedig néhány hete meg is nyitotta a régió legnagyobb finn szaunáját. A szervezeteben pozitív élettani folyamatokat beindító szaunázás során a felpuhult bőr kitágult pórusain könnyebben távoznak a méreganyagok, a szervezet pedig szinte újjászületik.

Az Aquastar szauna-világában hétfőn, szerdán és pénteken késő délutánonként tartanak szauna-szeánszt, így már nem csak az éjszakai fürdőzések része a még intenzívebb szaunázás élménye. Sőt, az ünnepi időszakra az Aquastar üzemeltetői még több rendszeres szauna-szeánszt ígérnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: