2018-07-30 11:01:16• hírek • Bede Emőke

Meghibásodott hűtőszekrény okozta a tartolci tüzet

Könnyen komolyabb következményei lehetettekvolna annak a tűzesetnek, mely vasárnap kora reggel történt Tartolc településen.

A hivatalos tűzoltósági információk szerint 6:43-kor futott be az 112-re a segélyhívás, a kétségbeesett bejelentő szerint egy melléképületben tűz ütött ki, s fennáll annak a lehetőség, hogy a lángok átterjednek a környező épületekre is.
 

A helyszínre az avasfelsőfalusi tűzoltóság emberei vonultak ki, illetve csapatukat kiegészítették a helyi önkéntes lánglovagok is. Az oltás különösen nehéznek bizonyult, ugyanis a melléképület padlásán tetemes mennyiségű szénát halmoztak fel a tulajdonosok. A helyzetet tovább súlyosbította az is, hogy a közelben egy másik, gabona tárolására szánt melléképület is állt, melyre könnyen átterjedhetett volna a tűz.
 

Végül sikerült eloltani a tüzet, ám hamuvá lett a tetőszerkezet faanyaga, egy tonna széna, és az a hűtőszekrény is, mely a tűz kialakulásáért felelős. A helyszíni vizsgálatok ugyanis arra utalnak, a lángokat a hűtőben kialakult rövidzárlat okozta.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: