2020-03-25 08:01:31• hírek • Blikk.hu

Megható: Így reagált az olimpia elmaradására Hosszú Katinka

Hosszú Katinka / Fotó: Blikk
Hosszú Katinka / Fotó: Blikk

Megindító poszttal tudatta rajongóival gondolatait Hosszú Katinka, miután megtudta, hogy elmaradnak az ötkarikás játékok.

Mint arról korában a Blikk is beszámolt ,elmarad a 2020-ra megtervezett Tokiói olimpia, a koronavírus járványának veszélyére való tekintettel. Ennek fényében a játékok egy évvel később kerülnek majd megrendezésre. A szakemberek egyébként már régóta fontolgatták a döntésüket a halasztással kapcsolatban.

Hosszú Katinka, aki már nagyon várta az olimpiát és gőzerővel készült is rá, Facebook-oldalán reagált a hírekre. Egy nagyon megható fényképet osztott meg, ami még a 2016-os riói olimpiáról való hazaérkezése után készülhetett a nagypapájával, aki mint kiderült, gyerekként tanítgatta úszni Katinkát.

A személyes hangvételű és megható poszttal pedig az Iron Lady is arra szeretne mindenkit buzdítani, hogy most legyünk még egy kicsit erősek.

„Mint már sokan hallottátok, idén az Olimpia elmarad. Szeretném megosztani veletek az egyik kedvenc képemet Nagypapámmal, ahogy büszkén viseli az érmeimet. Négy éves voltam, mikor először úszni tanított. Nélküle sosem lettem volna az aki ma vagyok! A sport és az Olimpia sokkal több, mint érmek és eredmények. Ez életforma!” - írta fényképéhez Hosszú Katinka.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: