2020-09-16 11:58:56• hírek • Fizetett tartalom

Meghatározatlan időre felfüggeszti tevékenységét az Aquastar

Szeptember 21-től, hétfőtől kezdődően az Aquastar gyógy- és élményfürdő a kormányrendeletek miatt, meghatározatlan időre felfüggeszti tevékenységét.

"A 2020 szeptember 14-ei, 782-es határozat értelmében a szükségállapotot meghosszabbították, így fedett medencéink és szaunáink továbbra is zárva tartanak. Reménykedtünk az utolsó pillanatig, hogy a kormány megváltoztatja álláspontját, és engedélyezni fogja az újranyitást és a felhőtlen szórakozást az Aquastar fedett részében, de sajnos nem így történt... Mi azonban továbbra is optimisták maradunk és a mihamarabbi viszontlátás reményében kívánunk jó egészséget" - üzeni az Aquastar. További friss információkért kövessék bátran az Aquastar aquapark hivatalos oldalát - www.aquastarsatumare.ro


"Mindezek ellenére szeptember 20-ig, vasárnapig szeretettel várjuk Önöket a Vizek Birodalmába. Csúszdáink, a két termálvizes medence, a szabadtéri fűtött vizű medencék mind-mind csalogatóan hivogatják a szórakozni és relaxálni vágyókat. Ha pedig megéheznének, akkor a teraszok és az étterem rendelkezésükre áll különböző ínycsiklandózó falatokkal!"

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: