2019-07-10 11:22:03• hírek • Bede Emőke

Meghalt a kórházban a keddi karambolért felelős sofőr

Egy 51 éves férfi életét vesztette, további három személy pedig megsebesült abban a balesetben, mely kedden, Szatmárudvari és Szamosberence között történt – adta hírül szerdán a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség.

A közlekedésrendészeti osztályhoz 12 óra körül befutó bejelentés nyomán a balesethez több rendőregység, a Szatmár Megyei Mentőszolgálat két autója, két SMURD-rohammentő és a katasztrófavédelem feszítővágós csapata is kivonult. A helyszíni vizsgálatok során megállapították, hogy egy 51 éves, apai férfi egyelőre tisztázatlan okok miatt áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy másik, Máramaros megyében bejegyzett autóval, amit egy 43 éves, nagysomkúti nő vezetett.


Az ütközés következtében a balesetért felelős autóvezető a kórházban életét vesztette, noha a helyszínen még sikerült a mentősöknek újraéleszteniük. Egy, szintén a Fordban utazó 46 éves, apai férfi és egy 30 éves, barlafalui nő súlyos, a Jaguart vezető hölgy pedig könnyebb sérüléseket szerzett. Hogy pontosan mi történt a balesetet megelőző pillanatokban az apai férfi által vezetett kocsiban, egyelőre nem tudni. A rendőrség a körülmények tisztázása érdekében bűnügyi eljárást indított – közölte a felügyelőség sajtóosztálya.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: