2011-06-08 09:12:30• hírek • Blikk.hu

Meghalt Teca ikertestvére

Fájó családi tragédiát őriz a szívében Krizbai Teca. A Csillag születik döntőjébe jutott vak lánynak volt egy ikertestvére, aki meghalt néhány nappal a születése után.

A fiatal tehetség édesanyja lapunknak elárulta, csak a csodának köszönhető, hogy legalább a lánya életben maradt.

- Véletlenül, egy szüleimmel készült riportból tudtam meg hatéves koromban, hogy volt egy ikertestvérem. Amikor megkérdeztem anyutól, hogy ki volt az a fiú, akiről a tévében beszélt, leültetett maga mellé, és mindent elmesélt. Szörnyű érzés volt. Napokig padlón voltam - sóhajtott Teca, aki kérésünkre azt is elárulta, miben halt meg a testvére.

- Koraszülöttek voltunk. Hat hónaposan, alig több mint egy kilóval jöttünk világra. Az ikertestvérem nem sírt fel, nyolcnapos korában agyvérzést kapott. Meghalt a műtőasztalon. Anyu azt mondta, csak kicsin múlt, hogy engem is elveszítenek. A születésem óta vak vagyok. Nem fejlődött ki a retinám. Sokszor eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha mind a ketten életben maradunk. Olyan jó lenne, ha a húgom mellett lenne egy fiútestvérem is.

Hihetetlen, hogy annak ellenére, mennyi nehézséget élt már át a maglódi énekes, a Csillag születik színpadán mindig sugárzott a boldogságtól. Persze amikor mozognia kellett a színpadon, segítségre szorult, és mivel a kézdivásárhelyi László Attila állt a legközelebb hozzá, legtöbbször ő segített neki. Teca szerint rá hasonlítana a testvére, ha életben marad.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: