2020-05-25 10:41:40• hírek • Blikk.hu

Meghalt Petics Kristóf, az X-Faktor egykori énekese

A Blikk információi szerint elhunyt Petics Kristóf, a magyarországi X-Faktor 2016-os botrányhős énekese. Holttestét vasárnap találták meg Újfehértón egy tó vizében.

Az eset körülményei még tisztázatlanok. A fiatal énekestől közben egyre többen búcsúznak a közösségi oldalán. Vasárnap este MC Hawer, Petics Kristóf korábbi támogatója is megosztotta a szomorú hírt, amire egy Facebook-csoportban talált rá. Tegnap óta Petics Kristóf hivatalos Facebook-oldalát ellepték a részvétnyilvánítások.


„Nyugodj békében kiscsillag, Egy másik dimenziót választottál! Pihenj, énekelj, hogy emlékedet szívemben míg élek megőrízhessem!” – olvasható az énekes hivatalos oldalán.
 

Petics Kristóf, a megosztó fiatalember sorsa nem volt egyszerű. A 2016-os X-Faktor a műsor botrányhőse annak idején még az élő adások előtt esett ki a játékból, mert verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen. Az ő helyére ment Mata Ricsi, aki egészen a döntőig jutott. Kristófot jó ideig támogatta McHawer, de az énekes vele is összekülönbözött, majd hosszú időre eltűnt a színről.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: