2009-06-22 17:20:23• hírek • www.ma.hu

Megkérték Britney kezét

Bár korábban csak kósza pletykák terjedtek arról, hogy Britney és menedzsere randizgatnak egymással, mostmár egyértelmű a szerelem. A férfi ugyanis megkérte az énekesnő kezét!

Decemberben újra feleség lesz Britney Spears - legalábbis egy, jólértesült forrás szerint, aki a Star magazinnak árulta el, hogy az énekesnő lassan, de biztosan révbe ér. Úgy hírlik, a szőke popsztár csak arra vár, hogy Circus turnéja a végére érjen. Utána bekötik a fejét.

Jason Trawick-et, Britney menedzserét már jó párszor lehetett látni az énekesnő körül legyeskedve, ám a hírek korábban csak arról szóltak: lehet valami kettejük között. Legutóbb a sztár vele ment nyaralni is, igaz, kisfiai, Sean Preston és Jayden James társaságában, akikkel - a hírek szerint - súlyos pénzek leperkálásáért cserébe töltheti együtt az egész nyarat.

A fiúk ugyanis édesapjuknál, Kevin Federline-nál nevelkednek, akit Britney állítólag korábban még arra is rá akart venni, hogy kezdjék újra a kapcsolatot - de sikertelenül. A Star-nak nyilatkozó forrás szerint a páros tulajdonképpen már három éve találkozgat. Jason most elérkezettnek látta az időt arra, hogy feleségül kérje az énekesnőt.

Britney állítólag igent mondott, és a nagy kérdés után pezsgőt is bontottak, majd hosszasan ölelkeztek. Éjszakába nyúlóan beszélgettek, hajnalban tértek csak nyugovóra...

A lagzi a hírek szerint decemberben lenne, s a popsztár még fényűzőbb ceremóniára vágyik, mint amilyen a korábbi volt, vagyis amit Kevin Federline-nal kötött, merthogy Britney előtte is férjhez ment egyszer - igaz, csak poénból, egy régi barátjához....


Decemberben újra feleség lesz Britney Spears, új férjelöltje Jason Trawick, a menedzsere
Decemberben újra feleség lesz Britney Spears, új férjelöltje a menedzsere is egyben Jason Trawick


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: